CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, 17 January 2013

Kenapa??


Kenapa dengan aku sejak kebelakangan ni?? kenapa aku nak fikirkan pasal dia?? Kenapa aku nak tahu ke mana dia pergi..Aku tak layak semua tuh apatah lagi untuk dia...Kenapa aku tak boleh buang perasaan aku ni?? Aku dah cuba lupakan dia tapi tak bolehh...:(

Monday, 10 December 2012

Awak!

Awak,saya harap awak sihat, jaga diri baik baik. I just boleh cakap dalam ni ja bukan apa tak nak nnti awak cakap saya ni lebih lebih pulak. actually,saya da benda nak cakap pada awak.I tak kisah if awak tak nak tunggu tp i just nak tengok you update status u ja everyday untuk confirmkan yang awak sihat. okay. just tu ja saya nak. Kalau awak nak tau, first saya bukak facebook mesti saya akan pegi wall awak dulu, tak ada wall orang lain pun. And one more thing,saya bukan marah sebab awak tunggu saya, but sometimes saya letih and saya lupa nak tegur awak. sometimes saya bukak facebook, tapi saya tinggal terus pegi tido. thats not mean saya lupakan awak okay. 

Thursday, 15 September 2011

Cemburu?


Ya , sememangnya aku cemburu .
Dan aku juga pasti ada yang mencemburuiku .
Untuk apa kita merasa cemburu ?
Mungkinkah kerana kita iri hati dengan kelebihan orang lain ?
Mungkinkah kerana kita benci melihat kebahagiaan orang lain ?
Perlukah cemburu menguasai diri ?
Bukankah memiliki perasaan nan satu itu membawa padah ?
Mungkinkah ia juga membawa petanda baik?
"Bukannya apa , cemburu itu tanda sayang."
Ohh , begitu rupanya maksud cemburu .
Sudah tidak ada statement lainkah untuk menyifatkan cemburu itu ?
Perlukah semua berbicara bahawa cemburu tanda sayang ?
Sungguh , aku muak mendengarnya .
Yang pasti , cemburu itu lahir dengan sendirinya .
Yang lebih pasti mendapat padahnya .
Yang kurang turut sama menerima habuannya .



p/s : Kau faham apa yang aku dok berfalsampah ? Tak ? Okay, tak payah faham sampai bila bila okay!