CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, 10 December 2012

Awak!

Awak,saya harap awak sihat, jaga diri baik baik. I just boleh cakap dalam ni ja bukan apa tak nak nnti awak cakap saya ni lebih lebih pulak. actually,saya da benda nak cakap pada awak.I tak kisah if awak tak nak tunggu tp i just nak tengok you update status u ja everyday untuk confirmkan yang awak sihat. okay. just tu ja saya nak. Kalau awak nak tau, first saya bukak facebook mesti saya akan pegi wall awak dulu, tak ada wall orang lain pun. And one more thing,saya bukan marah sebab awak tunggu saya, but sometimes saya letih and saya lupa nak tegur awak. sometimes saya bukak facebook, tapi saya tinggal terus pegi tido. thats not mean saya lupakan awak okay.